Peti Kajál

Peti Kajál

Vaddisznó ragu (1 napos páccal)

2021. december 18. - petya90

Összekészítem a pácot:

Egy tálba rakom a vaddisznóhúst felszeletelve, A szeleteket enyhén borsozom és rakok közéjük borokabogyot kakukfűvet és pár darab babérlevelet. Minimum 1 napra a hűtőbe rakom.

Elkészítés:

Apróra vágott hagymát üvegesre pirítok rádobom a vaddisznót felkockázva késöbb rakok bele sárgarépát szárzellert és gombát. Felöntöm 2dl friss vörösborral és nagyon alacsony lángon rotyogatatom 2-3 óráig. Közben sózom ha kell.
Ha kell kakukfüvet és borókabogyot rakok hozzá.

Széllesmetéltel és tejfölel tálalom.

A bejegyzés trackback címe:

https://petikajal.blog.hu/api/trackback/id/tr9516787364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása